fbpx

🔝Cu o experienta de peste 6 ani in curatarea filtrelor de particule, dorim sa va oferim cateva informatii care sa va ajute sa alegeti corect modalitatea de curatare a componentelor auto.


Infundarea filtrului de particule reprezinta acumularea tuturor particulelor de funingine din gazele nearse.

✅Un exemplu pe intelesul tuturor ar fi urmatorul:


🅰️Imaginati-va ca filtrul de particule este practic un burete care in timp se umple cu apa. Pentru a putea refolosi buretele, este absolut necesar sa il stoarcem nefiind de ajuns doar sa suflam in el ca apa sa fie eliminata.
Exact la fel se procedeaza si in curatarea filtrului de particule:
Faptul ca acesta este plin de funingina ca un burete imbibat cu apa, inseamna clar nevoia de a fi curatat profesional in baie de solutie, folosind un aparat special creat pentru acest lucru. Niciun spray minune nu poate elimina funingina din filtru si nici nu poate curata intreaga suprafata a acestuia.


🅱️Pe de alta parte, nici daca dam foc buretelui nu vom reusi sa eliminam apa ci doar sa distrugem proprietatile acestuia.
La fel se intampla si cu procedura de curatare a filtrului de particule prin ardere.

❗️Prin constructia sa, filtrul de particule este reprezentat de un fagure care contine metale rare ce il ajuta in procesul de regenerare la temperaturi cuprinse intre 500 si 800 grade.
❗️❗️Prin procedura de ardere, riscam sa distrugem calitatea materialului fagurelului.
❗️❗️❗️Fara aceste materiale eficienta regenerarilor scade, existand si sansa de a topi fagurele, si implicit filtrul va deveni nefunctional.


⚠️Un alt aspect important il reprezinta service-ul sau persoana care se ocupa de curatarea filtrului de particule.
Alegand un service autorizat RAR, nu doar ca aveti garantia faptului ca procedura va fi facuta de o persoana specializata in domeniu ci si garantia produsului curatat.


⚠️Fiind service autorizat RAR, oferim certificat de garantie pentru absolut orice filtru adus si ne asumam raspunderea ulterioara.


⚠️In situatia in care clientul se prezinta in unitatea noastra cu un filtru venit din alta parte(o incercare nereusita de curatare a filtrului) nu putem garanta pentru acesta si nu putem nici sa oferim garantia acestuia.