fbpx

GARANȚIE PENTRU CURATARE FILTRU PARTICULE

Pentru fiecare Filtru de Particule curatat este emis un Certificat de Garantie si o Nota de Constatare!

Garantia lucrarii este de 12 luni fara limita de km!

Garantia este valabil numai daca se respecta toate cerintele care sunt trecute pe certificatul de garantie. Dupa curatarea filtrului DPF/FAP in toate cazurile este necesar testarea masini cu un tester compatibil cu autoturismul dvs.

Garantia este valabil numai daca rezultatul testului este atasat langa certificatul de garantie.Daca nu este posibil tiparirea testului ,atunci faceti o poza cu telefonul mobil si trimiteti prin email: office@dpfcurat.ro

Garantia nu este valabila daca Filtru Particule se infunda din probleme cauzate de defectiune motor, senzori, turbosuflanta, furtun intercooler, injectoare motor sau valva EGR!

Nu emitem Certificat de Garantie pentru filtre de particule after market! 

La toate tipurile de autoturisme si autoutilitare, dupa  montarea filtrului de particule regenerat, curatat, trebuie facut un test amanuntit , sters toate codurile de eroare si reanvatat calculatorul ECU ca masina a primit filtru particule nou!!!

Trebuie verificati toti senzorii (lambda, temperatura) , valorile reale cu motorul pornit!!!

Costurile de transport pentru filtre de particule care sunt in garantiesuporta firma noastra!

CuratareDPFploiesti.ro asigura servicii POST GARANTIE la preturi cu discount pana la 30%!!!

Filtrele de particule care nu se pot curata din cauza elemntului filtrant distrus, ars sunt depozitat la sediul firmei max. 30 de zile dupa care predam la fier vechi!

Daca filtrul de particule se infunda in scurt timp dupa curatare, denota faptul ca masina are o problema grava la motor ( injectoare, turbina, etc.). Pentru a evita discutiile inutile precum ca filtrul nu a fost curatat bine, trebuie adusa o constatare tehnica de la REPREZENTANTA precum ca masina functioneaza in parametrii normali (test injectoare, turbina, etc.), test de noxe si atunci filtrul va fi curatat din nou GRATUIT!