fbpx

Cand sistemul de aer conditionat al autovehiculului devine cel mai bun partener in calatoriile tale, functionarea corecta a acestuia este principalul punct asupra caruia trebuie sa iti orientezi atentia.

Tu stii care sunt pasii pentru o incarcare corecta cu freon?

      Atunci cand sistemului de aer conditionat al automobilului incepe sa ii scada eficienta in a raci aerul din habitaclu, cel mai probabil cantitatea de agent frigorific este mai mica decat minimul necesar ce ii permite o functionare la parametrii optimi. Un aspect important ce trebuie retinut cand vine vorba de incarcarea cu freon este faptul ca acesta nu se consuma ci dispare din cauza unor scurgeri. Tocmai din acest motiv, in procedura de incarcare cu freon, pe langa etapele de incarcare propriu-zise, trebuie sa existe si cele de dignosticare prin care se trateaza cauzele si nu doar simptomele.

Service-ul nostru va ofera servicii adaptate pentru nevoile fiecarui client prin utilizarea aparaturii specializate, recomandate pentru orice tip de masina care nu are defecte mecanice la instalatia de aer conditionat sau scurgeri de freon auto.

Pentru a verifica instalatia de freon auto, folosim aparate profesionale, atent selectionate, care permit operatiunea de verificare si incarcare freon auto, in functie de tipul masinii dumneavoastre. Este o operatiune care necesita a fi repetata o data la doi ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul AC.

Service-ul nostru de incarcare freon va propune un diagnostic complet al instalatiei de climatizare, tinanad cont de modelul masinii dumneavoastre si specificatiile constructorului, deoarece folosim aparate profesioniste pentru diagnosticarea oricarei neregularitati in sistemul de climatizare. De asemenea, indiferent de anotimp masina dumneavoastra are nevoie de o verificare a climatizarii, mai ales ca acest aspect va asigura o functionare optima a vehiculului dumneavoastra. 

Un serviciu optim si profesional de incarcare freon este realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon auto! Dupa incarcare cu freon auto a instalatiei de climatizare se vor efectua testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei in sarcina. Dupa acest pas este recomandata si igienizarea aerului conditionat, operatiune ce este, de asemenea, realizata cu aparatura specifica, in maxim 15-20 min. De ce sa apelezi la service-ul nostru de incarcare freon? Pentru ca suntem foarte accesibili, oferim seriozitate, flexibilitate si promptitudine, garantand pe calitatea serviciilor de freon auto efectuate, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie al masinii tale. 

Instalatia de aer conditionat este foarte importanta pentru confortul masinii dumneavoastre, de aceea va oferim un serviciu 100% complet de incarcare freon:

– recuperarea de freon auto, evacuarea aerului si a umezelii din circuit si implicit vacuumarea circuitului;

– control asupra etanseitatii instalatiei;

– incarcarea/completarea cu ulei nou pentru compresor;

– incarcare freon conform specificatiilor tehnice ale autovehicului;

– introducere aditiv fluorescent pentru depisatrea fisurilor;

– verificarea modului de functionare a instalatiei de clima;

– verificarea vizuala, testarea temperaturii si teste de pierderi pentru instalatia de incarcare freon auto.

Cum ne dam seama ca instalatia de aer conditionat nu functioneaza?

– dezaburirea parbrizului este lenta, lucru cauzat de lipsa filtrului de habitaclu sau lipsa totala de freon auto din instalatia de aer conditionat;

– aerul nu se raceste rapid sau chiar deloc, deoarece exista o cantitate insuficienta de freon auto. 

Va asteptam pe Str Industriei nr 68,  pentru verificarea regulata a sistemului de climatizare care trebuie facuta o data la 2 ani, pentru diagnosticarea eventualelor probleme, sau pentru incarcarea sau completarea freonului.

Atentie: in cazul in care instalatia de aer conditionat prezinta scurgeri, nu efectuam reparatia acesteia.