fbpx

❗️❗️❗️Super oferta ❗️❗️❗️
Orice decarbonizare la doar 100 de lei indiferent de capacitatea cilindrica !!

Telefon:0733.16.32.16

Decarbonizari ro foloseste cea mai noua tehnologie de curatare a motoarelor de carbon, cu oxihidrogen , care este introdus prin admisia motorului si eliminat prin sistemul de evacuare sub forma de gaz. Prin acest circuit, se elimina depunderile de carbon in exces, vinovate de performantele mai scazute ale motorului.
Procesul este sigur si nu necesita demontarea niciunei componente sau folosirea produselor chimice care pot dauna motorului. Se recomanda folosirea procesului de decarbonizare la fiecare revizie anuala, pentru a asigura performante maxime ale motorului.
Beneficiile curatarii se simt imediat dupa terminarea procesului :
– revitalizarea motorului
– reduce consumul de carburant 
– reduce emisiile de noxe si implicit fumul 
– lungeste viata motorului

Suna la 0733.16.32.16 sau vino la sediul nostru din Ploiesti, Str Industriei nr 68

Decarbonizari ro foloseste cea mai recenta tehnologie in materie de hidrogen pentru a elimina depunerile de carbon din motorul tau, fara sa trebuiasca demontata nicio piesa. Practic, ii reda motorului tau respiratia si puterea pierdute pe parcurs.

Curatam depozitul de carbon din motor fara demontare in 30 de minute prin introducerea hidrogenului pe galeria de admisie .Gazul ajungand in camera de ardere se amesteca cu combustibilul si formeaza o ardere completa astfel depozitul de carbon se elimina pe galeria de evacuare al motorului . Prin acest proces se curata EGR, Cap piston , Supape , Turbo , Catalizator si Filtru de particule, acest proces este benefic orcarui tip de motor .

Cum Functioneaza

Decarbonizari ro foloseste electrolit pentru a crea hidrogen si oxygen, care sunt introduse prin admisia motorului si scoase prin sistemul de evacuare sub forma de gaz. Prin acest circuit, se elimina depunderile de carbon in exces, vinovate de performantele mai scazute ale motorului.

Procesul este sigur si nu necesita demontarea niciunei componente sau folosirea produselor chimice care pot dauna motorului. Se recomanda folosirea procesului de decarbonizare la fiecare revizie anuala, pentru a asigura performante maxime ale motorului.

Beneficiile curatarii se simt imediat dupa terminarea procesului :
– revitalizarea motorului
– reduce consumul de carburant 
– reduce emisiile de noxe si implicit fumul 
– lungeste viata motorului 

Tehnologie

Decarbonizari ro se bazeaza pe o metoda inovatoare, care utilizeaza hidrogenul ca si solutie regenerabila si prietenoasa cu mediul, pentru a reduce emisiile vehiculelor.

Decarbonizari ro imbunatateste performantele si scade emisiile pentru orice motor pe benzina, diesel sau GPL, prin eliminarea depunerilor de carbon de pe motoare.

Decarbonizari ro curata toate tipurile de motoare de la masini, motociclete si camioane, pana la autobuze. Chiar si motoare industriale sau generatoare de electricitate.