fbpx

­čöŁ NOU ÔŁŚ´ŞĆÔŁŚ´ŞĆÔŁŚ´ŞĆ USCARE TAPITERIE AUTO CU APARAT PROFESIONALÔŁŚ´ŞĆÔŁŚ´ŞĆÔŁŚ´ŞĆ

Cu noul sistem revolutionar pe baza de aburi, CuratatorieCuAbur ro asigura o curatenie eficienta si calitativa a autoturismului dumneavoastra, atat la interior cat si la exterior.

CuratatorieCuAbur ro ofera servicii personalizate de curatare pe baza de abur. Folosim atat aparatura profesionala cat si produse non-alergenice, de inalta calitate, adecvate pentru suprafata ce se doreste a fi curatata. Tehnologia cu abur este indicata pentru curatarea si igienizarea integrala a interiorului autoturismelor.

0733.16.32.16

Curatarea profesionala cu abur este o metoda moderna, eficienta si sigura de igienizare a suprafetelor dificil de curatat. Aceasta tehnologie foloseste aburul uscat, la o temperatura de 180 ┬░C, care este eliberat prin o duza la o presiune de 8 bari. Murdaria, oricat de dificila sau persistenta, dispare si, impreuna cu aceasta, dispar atat microbii cat si acarienii. Aburul imbunatateste calitatea aerului din habitaclu prin eliminarea prafului, a microorganismelor si a factorilor alergeni, astfel contribuind la obtinerea unui habitaclu igienizat si sanatos pentru cei din jur.

Descriere Serviciu – CURATARE TAPITERIE AUTO

Pachetul interior complet presupune curatarea in detaliu a intregului habitaclu. Fiecare element este atent curatat cu abur si produse de cea mai inalta calitate pentru ca masina dumneavoastra sa-si recapete aspectul de nou.
Prin igienizarea si dezinfectarea intregului interior utilizand tehnologia de injectie-extractie cu abur alaturi de produse profesionale de top, eliminam praful si murdaria. Mai mult, datorita temperaturii ridicate a aburului (peste 170 de grade Celsius) putem distruge complet microbii, bacteriile, sporii de mucegai si alergenii pentru ca dumneavoastra impreuna cu familia sa calatoriti intr-un mediu sterilizat.
> recomandat familiilor care au nou nascuti 
> persoanelor alergice sau sensibile
> recomandat a se efectua de minim doua ori pe an
La sfarsitul procesului de curatare si uscare a elementelor din interior aplicam dressing pentru protectia si hidratarea plasticelor de pe bord si fete de usi, cat si pentru chederele usilor si ale portbagajului.

Iat─â cei 8 pa┼či simpli pentru cur─â┼úenia ├«n profunzime a interiorului ma┼činii tale:

1. PLAFONUL

Pulveriz─âm pe plafon solu┼úii profesionale cu spumare redusa, insist├ónd asupra petelor; apoi ├«ndep─ârt─âm ┼či finaliz─âm cu aspiratorul de injec┼úie extrac┼úie.( in functie de material).

2. STÂLPI + CENTURI

Folosim o solu┼úie special─â pentru suprafe┼úe din plastic ┼či o lavet─â cu structur─â elastic─â, rezistent─â, care aspir─â umiditatea sau orice tip de murd─ârie. Centurile sunt sp─âlate ┼či uscate folosind procedura injec┼úie-extrac┼úie.

3. SCAUNE + BANCHET─é

Cum se cur─â┼ú─â tapi┼úeria din material textil :

 • ├Änt├ói aspir─âm tapi┼úeria pentru a sc─âpa de praf ┼či firmituri
 • Apoi ┼čampon─âm tapi┼úeria cu solu┼úii profesionale de cur─â┼úare
 • Pe urm─â o sp─âl─âm cu ajutorul, steamerului ce produce abur uscat la o temperatura de 170  ┬░C.
 • La final pentru a scoate toata murdaria din profunzimea elementelor folosim un aspirator injec┼úie-extrac┼úie cu 3 motoare si o putere de 3600 w, l─âs├ónd suprafe┼úele cur─â┼úate ├«n profunzime.

Tapi┼úeria din piele se cur─â┼ú─â ├«n urma unui tratament mai complex:

 • ├Änt├ói aspir─âm tapi┼úeria pentru a sc─âpa de praf ┼či firmituri
 • Aplic─âm o solu┼úie special─â de cur─â┼úare cu ajutorul unei lavete fine, din microfibr─â
 • Se aplica abur uscat, pentru a inmuia suprafata din piele si pentru a face materialul sa isi deschida porii
 • Cur─â┼ú─âm tapi┼úeria cu o lavet─â elastic─â si cu un compost de solutii speciale pentru piele, insist├ónd asupra zonelor p─âtate
 • La final aplic─âm o solu┼úie hidratant─â pentru a recondi┼úiona pielea, apoi cura┼ú─âm ┼či usc─âm cu o alt─â lavet─â din microfibr─â.

4. MOCHETA

 • ├Änt├ói aspir─âm mocheta pentru a sc─âpa de praf ┼či firmituri
 • Apoi ┼čampon─âm cu solu┼úii profesionale de cur─â┼úare
 • Pe urm─â o sp─âl─âm cu ajutorul, steamerului ce produce abur uscat la o temperatura de 170  ┬░C.
 • La final pentru a scoate toata murdaria din profunzimea elementelor folosim un aspirator injec┼úie-extrac┼úie cu 3 motoare si o putere de 3600 w, l─âs├ónd suprafe┼úele cur─â┼úate ├«n profunzime.

5. PORTBAGAJ

┼×ampon─âm suprafe┼úele din material textil, aplicam aburul uscat pentru a inmuia murdaria, apoi ├«ndep─ârt─âm mizeria, praful ┼či impurit─â┼úile cu aspiratorul de injectie-extractie pentru un portbagaj impecabil. Aplic─âm solu┼úii speciale pe tot ce ├«nseamn─â plastic, ca s─â luceasc─â a nou, f─âr─â strop de pat─â.

6. FEŢE USI

├Änt├ói pulveriz─âm solu┼úii speciale, aplicam aburul uscat pentru a inmuia murdaria, apoi ne folosim de aspiratorul de injec┼úie-extrac┼úie pentru a cur─â┼úa materialul de praf ┼či impurit─â┼úi. Plasticul e tratat cu solu┼úii speciale pentru a-l cur─â┼úa de pete ┼či a-i da st─âlucire de nou-nou┼ú.

7. BORD + SUPRAFEŢE PLASTIC

Intervenim pe plasticul bordului cu o lavetă elastică pentru aplicarea soluţiei speciale de curăţare a petelor, dupa care se aplica abur uscat, pentru a inmuia suprafata. Aspectul de imaculat se datorează soluţiei hidratante; aplicată cu o lavetă din microfibră, ajută la recondiţionarea plasticului.

8. GEAMURI INTERIOARE

Avem solu┼úiile profesionale potrivite pentru ├«ndep─ârtarea petelor ┼či a prafului de pe geam, precum ┼či lavete speciale pentru finisajul perfect.